Blokfluitkwintet Seldom Sene

Blokfluitkwintet Seldom Sene (foto C. Breider)

Logo Muziek op Stapel

Kaartverkoop


Concertabonnement

Het abonnement 2019 geeft recht op toegang tot onderstaande concerten:
- 2 maart 2019, Combattimento
- 30 maart 2019, Floor Le Coultre en Martin van Hees
- 18 mei 2019, Dudok Quartet Amsterdam
- 14 september 2019, Matthias Höfs en Christian Schmitt
- 26 oktober 2019, Le Consort
- 30 november 2019, Ragazze Quartet
Een abonnement 2019 kost € 95,00. Losse kaarten voor deze concerten kosten in totaal € 120,00.

Bij een abonnement hebt u recht op een vaste plaats in de kerk. De kaarten zijn overdraagbaar. Bovendien krijgt u per jaar één gratis extra kaart voor een concert naar keuze. Die gratis kaart mag aan een ander worden gegeven. De huidige abonnementhouders kunnen hun vaste plaatsen houden als zij voor half januari hun abonnement verlengen.

U kunt een abonnement bestellen door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal abonnementen en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Wij verwachten van u dat u na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 ten name van St. Muziek op Stapel onder vermelding van uw naam, woonplaats en aantal abonnementen. Uw betaling ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maar uiterlijk twee werkdagen voor het eerste concert in het kalenderjaar. Abonnementen kunnen vanaf een half uur voor de aanvang van dat concert aan de kassa in de Bonifatiuskerk worden afgehaald.

Contante betaling is mogelijk op het moment dat u uw abonnement(en) afhaalt. Om oponthoud bij de kassa te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank. In de kerk kan niet worden gepind. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk**.


Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.

** Buiten de openingstijden van Supermarkt Attent (maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur) kan in Oldeberkoop geen contant geld worden opgenomen.


© Alle rechten voorbehouden