Johannette Zomer, Nienke van der Meulen en het Tulipa Consort

Johannette Zomer, Nienke van der Meulen en het Tulipa Consort (foto C. Breider)

Logo Muziek op Stapel

Kaartverkoop


Concertkaarten

Voor onderstaande concerten zijn kaarten verkrijgbaar:

Zaterdagavond 14 september 2019 om 20.00 uur: Matthias Höfs en Christian Schmitt
Kaartprijs: € 20,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00)

Zaterdagavond 26 oktober 2019 om 20.00 uur: Le Consort
Kaartprijs: € 20,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00)

Zaterdagavond 30 november 2019 om 20.00 uur: Ragazze Quartet
Kaartprijs: € 25,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00)

Prijzen zijn inclusief servicekosten, programma, en btw.


Concertkaarten bestellen

U kunt kaarten bestellen door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Desgewenst kunt u telefonisch kaarten bestellen bij bestuurslid Simon Been, telefoonnummer (0516) 42 66 04.

Bij grote belangstelling voor een concert krijgt u een plaats toegewezen. Dit geschiedt zo eerlijk mogelijk, op volgorde van reservering.

Wij verwachten van u dat u na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 ten name van St. Muziek op Stapel onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Uw betaling ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Als de kaarten uitverkocht zijn wordt het door u overgemaakte bedrag door ons terugbetaald.

In verband met de administratieve verwerking van de bestellingen en de betalingen verzoeken wij u uiterlijk twee werkdagen voor het concert uw bestelling te plaatsen en het verschuldigde bedrag per bank te voldoen. Kaarten kunnen vanaf een half uur voor de aanvang van het concert aan de kassa in de Bonifatiuskerk worden afgehaald.

Contante betaling is mogelijk op het moment dat u uw kaart(en) afhaalt. Om oponthoud bij de kassa te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank. In de kerk kan niet worden gepind. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk**.


Concertkaarten kopen in de Bonifatiuskerk

U kunt, mits er kaarten beschikbaar zijn, vanaf een half uur voor de aanvang van het concert tegen contante betaling kaarten kopen aan de kassa in de Bonifatiuskerk. In de kerk kan niet worden gepind. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk**.


Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.

** Buiten de openingstijden van Supermarkt Attent (maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur) kan in Oldeberkoop geen contant geld bij een geldautomaat worden opgenomen.


© Alle rechten voorbehouden